Taller teórico-práctico de elaboración de extractos fitocosméticos. 14 mayo 2022

 

Taller: Elaboració d’extractes fitocosmètics i remeiers

Data: 14 de maig de 2022

Duració: 9 hores

Idioma: Català

Preu: 170€ amb un 10% de descompte= 153€

Inclou:

  • Dossier teòric del curs (enquadernat, 50 pàgines)
  • Quadern de pràctiques individuals i grupals
  • 5 extractes diferents: Un gel vegetal capil·lar, un oleat de romaní, hipèric o espígol, un extracte hidroalcohòlic de farigola, un extracte hidroglicerinat de malva i un hidrolat de menta
  • Dossier amb receptes extra per practicar a casa
  • Acompanyament personalitzat en la resolució de dubtes, durant 6 mesos via correu electrònic.

Continguts: (document adjunt)

 

Aprendrem: Ens endinsarem en el món dels extractes vegetals. Coneixerem a fons les formes de tractament i recol·lecció de les plantes medicinals, la base dels nostres extractes medicinals. Estudiarem els diferents solvents que podem usar per l’extracció dels diferents principis actius de les plantes i entendrem quin es l’adequat per cada tipus de forma extractiva i perquè. Profunditzarem en els 6 tipus de formes extractives principals usats en remeieria i fitocosmètica i integrarem tota la teoria amb diferents pràctiques, tant individuals com grupals.

En resum, aprendrem a dissenyar, formular i elaborar els nostres propis extractes vegetals, sense dependre de receptes, podent adaptar-nos a les nostres necessitats d’autogestió de la salut.

 

Imparteix: Júlia Blasco Garcés, creadora i elaboradora dels productes de la marca Mandràgora cosmètica, amb 10 anys d’experiència en el món dels extractes vegetals cosmètics i remeiers.

Formada en fitoteràpia, dietoteràpia i dietètica i nutrició a ISMET (institut superior de medicines tradicionals), especialitzada en formulació i elaboració d’extractes vegetals i productes cosmètics.

 

----

Atención: la confirmación de la inscripción es la pantalla posterior a "enviar" formulario. El lunes anterior a la celebración del taller realizamos el envío de un email recordatorio.

----

Recomendación fuera de programa:

10:00 Bienvenida. Se conforman dos grupos (castellano y catalán) y comienza la visita al vivero gestionado por Pau Pàmies y a las nuevas instalaciones.
11:30 En las instalaciones anexas a la nave consulta grupal sobre temas de salud.
12:00 Conferencia por parte de Aleix Pàmies.
12:30 Diálogos con Josep Pàmies, reflexiones, preguntas y experiencias de curación, junto con el intercambio de conocimientos relacionados con alimentación y salud.

---

En caso de anulación de la inscripción, te pedimos de comunicarlo con toda la antelación posible.

INSCRIPCIÓN: Para realizarla debe hacerlo a través del siguiente enlace, formulario en Mandragora [+]